Programma

Zaterdag 20 oktober 2018

Reservoir Dogs Band

voorprogramma: Sheewawah

Spreading the word of Quentin Tarantino

Reservoir Dogs spelen nummers die verbonden zijn met de films van Quentin Tarantino (geregisseerd/geschreven). Surf, Rock, Soul, Blues a la ‘Nouvelle Violence’ ondergedompeld in een heerlijke Audio/Visuele Tarantino wereld. Reservoir Dogs brengen de sfeer en de muziek van films als Pulp Fiction, Kill Bill en andere Tarantino’s culthits naar het podium. Cool, smerig, vuil, en waanzinnig entertainment!

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

Leif de Leeuw

Zaterdag 17 november 2018

Leif de Leeuw Band plays The Allman Brothers Band

Voorprogramma: Mery Bevelander Band

Gitarist Leif de Leeuw en zijn band behoren tot de top van de Nederlandse blues-scène. Leif is beïnvloed door grootheden als Jeff Beck, David Gilmour én The Allman Brothers. In december 2016 en in 2017 speelde de sterren van de hemel in de 7.0 toer van Jan Akkerman. Leif vertoont grote gelijkenis met Duane Allman, maar zeker met zijn stijl van gitaarspelen had hij zomaar als een kloon in kunnen springen ten tijde van het Allman Brothers tijdperk. Tijdens dit concert brengt Leif met een uitgebreide bezetting - twee drummers, een hammond orgel en een extra zanger - een eerbetoon aan de Southern-Rockers!

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

Zaterdag 1 december 2018

Laurence Jones

voorprogramma: Duo Rob Hendrikse met Bas Paardekoper!

Laurence Jones, het jonge Brits Blues fenomeen naar Tilburg-Reeshof!

Heyhoef-Backstage heeft weer een Gigant uit de hoge hoed getoverd! Niemand minder dan Laurence Jones zal op zaterdag 1 december het podium in Tilburg-Reeshof bestijgen. Deze jongeman is volgens velen het grootste bluestalent van dit moment. Op zijn zeventiende begon hij zijn eigen band en sindsdien sleept hij met zijn spetternde Fende-sound de ene na de andere prijs in de wacht. Niemand minder dan Walter Trout noemde Jones ëen genie”en “een cruising tussen Eric Clapton en Buddy Guy”.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 15,00

Lees meer...

The tibbs

Zaterdag 15 December 2018

Uitverkocht: The Tibbs

voorprogramma: Diona Fox & Her Ragdolls

Dit is een inhaalconcert ter vervanging van 17 maart 2018 toen wij helaas vanwege ziekte van zangeres Elsa Bekman onze concertavond met The Tibbs moesten cancellen. Hier komt de herkansing!!

The Tibbs zijn in 2012 opgericht door een groep fervente northern soul- en funk liefhebbers. Begonnen als cultact die obscure instrumentals en vergeten classics onder het stof vandaan haalde, ontstond gedurende het eerste jaar al de behoefte het repertoire uit te breiden met eigen werk.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

Zaterdag 19 januari 2019

Meena Cryle & The Fillmore Band

voorprogramma: Moondaze

Opmerkelijke Oostenrijks/Amerikaanse blues door Meena Cryle & The Fillmore Band bij Heyhoef-Backstage!

Meena Cryle & The Fillmore Band zijn vooral bekend van hun verfijnde mix van blues, soul, rock, gospel en zelfs country elementen. Deze sound bleef ook niet onopgemerkt bij de legendarische Grammy-Award winnaar Jim Gaines (Producer van Stevie Ray Vaughan, John Lee Hooker, Santana…)die de productie voor zijn rekening nam van het debuutalbum uit 2009. Hij noemt Meena …“ one of the best singers I´ve worked with in twenty years. She is what we call in the business an 'old soul'. She´s got the voice and she´s got the passion…“.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

Zaterdag 16 februari 2019

Camilla Blue

voorprogramma: Living Room Heroes

Camilla Blue, het pseudoniem van zangeres Joyce Deijnen, 'schildert' al spelend haar eigen wereld met melodieën, teksten, arrangementen en originele songstructuren. Joyce Deijnen speelt piano, gitaar en zingt met het hart op de tong, krachtig en direct. In een tijd van instagram-filters, spotify en digitale studiotechnieken wil Joyce haar muziek juist puur houden, dus werd in de studio alles live op de analoge band ingespeeld.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

Zaterdag 16 Maart 2019

Nik Greeley & The Operators

voorprogramma: Zak Perry & The Beautiful Things

Op zaterdagavond 16 maart zal er weer een dubbelprogramma zijn bij Heyhoef-Backstage. Twee uit de USA afkomstige acts zullen de avond vullen. Als eerste de southern-rock formatie Zak Perry & The Beautiful Things en daarna de uit New Jersey afkomstige Nik Greeley & The Operators.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

King King

Zaterdag 20 april 2019

King King

voorprogramma: Stax Cats

KING KING werd eerder al eens gekroond tot ‘Beste blues-rock band van de wereld’, maar hier nemen zij geen genoegen mee. Voor de leden van deze band is het einde voorlopig nog lang niet in zicht. Ze willen blijven laten zien waarom ze die titel verkregen en, naar eigen zeggen, hier zelfs nog een schepje bovenop doen. Met het in 2017 uitgebrachte “Exile & Grace”, dat gemixt werd door Chris Sheldon (Foo Fighters, Feeder, Therapy?), laten ze zien dat ze nog steeds relevant zijn en zorgvuldig de problemen uit de hedendaagse wereld aan het licht kunnen brengen. Mede dankzij dit nieuwe album, maar ook hun al solide reputatie, hebben ze dit jaar een zeer uitgebreid tourprogramma met als kers op de taart een tour als gast van de wereldwijd bekende band Europe.

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 15,00

Lees meer...

Zaterdag 18 mei 2019

Strange Kind of Women (Female Deep Purple Tribute)

voorprogramma: Moonshine Lizards

Strange Kind of Women is een vijfkoppige formatie van Italiaanse topmuzikanten die de enige Female Deep Purple Tribute ter wereld vormen. Alle vijd de dames zijn gepkt en gemazeld in de Italiaanse Rock Music scene en hebben elkaar gevonden om met deze formule heel Europa te gaan veroveren te beginnen in de Reeshof bij Heyhoef-Backstage.

Strange Kind of Women is the only Female Tribute band to DEEP PURPLE ever!

 

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 12,50

Lees meer...

Zaterdag 15 juni 2019

The LACHY DOLEY GROUP

voorprogramma: The Veldman Brothers

“Makes u feel good the way he plays that clavinet” – BOOTSY COLLINS

“The greatest living keyboard player in the world today” – GLENN HUGHES (Deep Purple)

Dubbed the Jimi Hendrix of the Hammond Organ, Lachy Doley is Australia’s most celebrated Blues Soul Rock Organ Player in the world today. A player who can pump, pamper and occasionally pound the most unbelievable sounds from a keyboard: sounds that are intense, ferocious and sometimes transcendent. Alongside powerhouse drummer Jackie Barnes and Bassist Joel Burton, The Lachy Doley Group are a super energetic soul/blues force like no other

 

Aanvang 20:30 uur | Tickets € 15,00

Lees meer...