Programma

Mrs Hips

Schud je heupen los want Mrs Hips gaat terug naar haar roots! Met 3 sterke mannen om haar heen komt ze terug bij de soul van de blues en de groove van de funk.
In de jaren ‘90 maakte zangeres Simone Roerade een wereldtour met Candy Dulfer, scoorde een nummer 1 hit in Spanje met haar band Hips en zong ze met veel bekende artiesten in binnen en buitenland.
In de kleine bezetting waar ze nu mee speelt is er nòg meer ruimte voor Simone’s power stem, maar ook voor een jazzy Fender Rhodes solo en een diep groovende ritmesectie.
Energie, dat is waar het om draait bij de muziek van Mrs Hips. Energie die op het podium ontstaat en regelrecht overslaat op het publiek! Het kan zomaar gebeuren dat een liedje nog de hele nacht in je hoofd blijft hangen want Mrs Hips daagt je uit om mee te zingen met één van haar liedjes

  • Simone Roerade- vocals
  • Berthil Busstra- Fender Rhodes / keys
  • Bart Wijtman - bas/backingvocals
  • Sjoerd van Bommel- drums/backingvocals

Voorprogramma: Lost & Found - Twee gitaren, twee stemmen...

... want meer heb je niet nodig voor een te gek cover-repertoire. Zo staan op onze setlist covers van o.a : ​Mike Vos en Marco Diamantatos vormen het duo ‘Lost & found’ welke garant zal staan voor een perfecte opwarmer voor het hoofdprogramma. Hun repertoire bestaat uit herkenbare covers van David Bowie - Neil Young - J.J. Cale - The Beatles Rolling Stones - Moody Blues - Golden Earring The Cure - Eric Clapton. - Prince - The Kinks - Pink Floyd -Tom Petty - E.L.O. - Status Quo - The Doors en veel veel meer.... 

Heyhoef-Backstage: Zaterdag 20-01-2018 - Aanvang: 20:30 u. / Tickets: 12,50 EUR