Programma

Strange Kind of Women (Female Deep Purple Tribute)

Strange Kind of Women is een vijfkoppige formatie van Italiaanse topmuzikanten die de enige Female Deep Purple Tribute ter wereld vormen. Alle vijd de dames zijn gepkt en gemazeld in de Italiaanse Rock Music scene en hebben elkaar gevonden om met deze formule heel Europa te gaan veroveren te beginnen in de Reeshof bij Heyhoef-Backstage.

Strange Kind of Women is the only Female Tribute band to DEEP PURPLE ever!

They can emulate the magic of Deep Purple live everynight!
The band members are all International professional musicians with top
references and are carefully chosen to perform at a very high level of
musicianship. The five women are beautiful and very talented!


Eliana Cargnelutti (gitaar), Alteria Rocks (zang), Valentina Bartoli (hammond & keys), Paola Zadra(bas) ,Paola Caridi (drums)

Voorprogramma Moonshine Lizards

Voorafgaand aan de vijf dames van Strange Kind of Women hebben we vijf jonge gasten uit Eindhoven op de planken. De muziek is geïnspireerd door Alternative Rock, Psychedelica en stoner. De Live shows van de band zijn energiek en gedoeld om het publiek mee te nemen. Denk vooral aan Queens of the Stone age, Pink Floyd en Them Crooked Vultures.

de band heeft op BMM festival 2018 de 1e plek gewonnen waardoor ze trypoul studios in mogen en een plekje hebben gewonnen op het walhalla festival.
Thijs Wetzels – Vocals, Jonathan van Schendel – Toetsen, Stijn de Jong – Gitaar, Stijn Hendriksen – Drums, Sjaak Megens - Basgitaar

 

Heyhoef-Backstage: Zaterdag 18-05-2019 - Aanvang: 20:30 u. / Tickets: 12,50 EUR