Programma

Soul in One – Alpe d’HuZes

Speciale extra concertavond georganiseerd in samenwerking met KWF Alpe d’Huzes Tilburg, Heyhoef-Backstage en Contourdetwern in wijkcentrum Heyhoef. De opbrengsten komen geheel te goede aan een groep fietsers uit de Reeshof die deze zware onderneming gaan doen. Hun project is
er op gericht om zoveel mogelijk geld op te halen voor de bestrijding en onderzoek naar kanker t.b.v. het KWF kankerfonds. Dat doen ze d.m.v. de sponsor fietstocht op de Alpe D’uez aangevuld met diverse promo activiteiten waaronder deze concertavond op vrijdag 10 mei. De entree is € 5,=.
De Tilburgse bekende Soulband ‘Soul in One’ is bereid gevonden om deze avond een fantastisch avondvullend optreden te verzorgen.

Over Alpe d’HuZes Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeenbrengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen deelnemers op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot maximaal zes keer.
Alpe d’HuZes bevordert en ondersteunt (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, zodat uiteindelijk minder mensen doodgaan aan kanker.

Keepin' the soul alive

Geniet van de authentieke soul- en discomuziek van Stevie Wonder, Sam & Dave, Pointer Sisters,Blues Brothers, Etta James en vele anderen. Gesteund door drums, snaren, toetsen en blazers brengen onze vocalisten een verrassend en tijdloos repertoire ten gehore. Een garantie voor een fantastische beleving!

Soul in One staat garant voor een avondvullende swingavond. Zij hebben hun reputatie hoog te houden en zien er naar uit om in de ambiance van Heyhoef-Backstage hun visitekaartje af te geven.

Heyhoef-Backstage: Zaterdag 10-05-2019 - Aanvang: 20:30 u. / Kassa-Tickets: € 10,00 (inclusief twee consumpties)